Gherila P.T.M
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Gherila P.T.M

Counter Top 
AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Ban masacrw

In jos 
AutorMesaj
senz0r
Utilizator GherilaCs
Utilizator GherilaCs

Data de înscriere : 21/08/2008

Ban masacrw Empty
MesajSubiect: Ban masacrw   Ban masacrw Icon_minitimeVin Aug 22, 2008 2:15 pm

Iam dat ban la masacru azi...din cauza codurilor..respectiv wall si aim Smile --> cena nu a fost de acord...pacat ca nu ia facut niste poze ca ii dadeam cu ele peste nas:)..cena tata nu mai fi asa de violent sami dai kick pt un ban..avea cod ca am stat pe el si ii sarea tinta de pe unu pe altu..urmarea zidurile si pm intelegi tu ..deci nu mai da kick MIE aiurea:) No No No Mad Mad Mad Mad Mad
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

Ban masacrw Empty
MesajSubiect: Re: Ban masacrw   Ban masacrw Icon_minitimeVin Aug 22, 2008 10:10 pm

Ia stai putin senzor ia zi nu tu cumva akm cateva luni mai dat ingat la aia de warpsoft ca am injurat pe svr??
Sus In jos
senz0r
Utilizator GherilaCs
Utilizator GherilaCs

Data de înscriere : 21/08/2008

Ban masacrw Empty
MesajSubiect: Ia stai putin senzor ia zi nu tu cumva akm cateva luni mai dat ingat la aia de warpsoft ca am injurat pe svr??   Ban masacrw Icon_minitimeVin Aug 22, 2008 10:51 pm

Man..poate altcineva...ce WARPSOFT=))) nici nu stiu ce inseamna Smile) ma jur mane..not me:-?? Sad..NU vrei sa fim prietenI? >Very Happy< [ SI la intrebarea topicului..de ce am dat ban..raspunsu meu este de KIKI Smile))) hai sal ] }{
Sus In jos
Continut sponsorizat

Ban masacrw Empty
MesajSubiect: Re: Ban masacrw   Ban masacrw Icon_minitime

Sus In jos

Ban masacrw
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Gherila P.T.M :: --==>"":GherilaCs.FreeDns.Ro:"" :: ...:::[ Dece am dat ban ]:::...-
Mergi direct la: