Inainte sa ma ocup de blogging, inainte sa scriu primul meu post pe blogul vechi, pot spune ca eram obsedat de Counter Strike 1.6. La scoala jucam cs (ce-i drept in orele libere), veneam de la scoala mancam (daca mancam) ma apucam de cs, apoi invatam putin iar cs pana pe la 11-12 noaptea. Eram atat de inebunit dupa acest joc incat imi facusem propriul meu server de Counter Strike 1.6, primul server din Videle . Intr-un timp pe internet tot umbla un site in care faceai un test si iesea cat de dependent este de Counter Strike. Am facut si eu testul acela si a iesit ca sunt 84% dependent de cs. Da, si credeam asta caci raspunsurile le-am pus pe toate corecte..ceea ce am crezut eu ca e bine. Si jucam eu cs pana prin luna noiembrie cand am spus STOP cs-ului. Mi-am dat seama ca jucam prea mult si degeaba. Am invatat foarte multe..sa instalez un sv de cs de la 0, sa modific cs, sa instalez pluginuri ba chiar incepusem sa invat sa fac pluginuri. Da mi-am dat seama ca le invat degeaba ca nu imi foloseste la nimic. Bun sa revenim la “Tutorial instalare sXe injected pentru server si client” . De ce am facut un tutorial? De ce aici pe blog? Eu cei mai multi prieteni mi-am facut cu cs-ul. Ceream sfaturi, ajutor…stiu cum e. Si asta mi-a cerut si mie un prieten un mic ajutor. Cum sa instaleze sXe injected pentru server si client. De asta am facut acest tutorial…pentr a da un link catre acest post ca sa nu mai stau sa explic de fiecare data cum si ce se instaleaza. Pana acum m-au intrebat vreo 4-5 persoane. Si mai sunt…Deci sa incepem.
Majoritatea cred ca ati auzit de sXe injected. Am sa va prezint pe scurt acest program, ceea ce face el si cum se foloseste. Dupa cum stim sXe Injected este un sistem anti-cheating. Acest sistem este de tip server/client adica se foloseste atat pentru client, cel care joaca Counter Strike cat si pentru servere de Counter Strike. Acest soft a fost proiectat in exclusivitate pentru a lucra cu Counter-Strike 1.6.
Cateva caracteristici:
*Blocheaza coduri ca wallhack, speedhack, alias, hooks, etc. sXe Injected functioneaza pe urmatoarele sisteme de operare : Windows 2000, Windows XP si Windows 2003.
*Nu este compatibil cu programele Cheating-Death, VAC sau VAC2.
*Nu este compatibil cu sistemul de operare in 64biti.
*Functioneaza pe Counter-Strike 1.6.
*Este instalat printre motorul si modul jocului, impiedicand orice acces la inselatorie in joc.
*Nu are spam, NU face lag, nu are nevoie de o reconfigurare a firewall-ului sau a routerului.
Practic este cea mai sigura metoda pentru a-ti feri serverul de codati din cate stiu eu. Odata instalat in calculatorul vostru si executat, acesta practic cauta calculatorul de coduri si impiedica rularea acestora impreuna cu jocul Counter Strike.
Dupa cum stim acest program este folosit atat pentru client cat si pentru server. Am sa incep cu partea de client, caci e mai usor. Se instaleaza foarte simplu, ca orice alt program.
In primul rand downloadam sXe injected pentru client de AICI. Practic veti downloada un program, un executabil numit sXeInjected.exe . Dupa ce l-am downloadat facem dublu click pe acest executabil. In unul din pasii de instalare a acestui program, va reamintesc, pentru client, aveti undeva directorul unde sa instalati acest program. De obicei se instaleaza in jocul Counter Strike , in directorul acestuia. Dar il puteti instala oriunde doriti. Dupa ce instalarea s-a terminat pe descktop va aparea un alt executabil numit sXe Injected. Inainte a a intra in joc, intram in acest executabil. Asta este tot pentru client. Inainte de rulare trebuie doar sa accesezi acest program si nu vei mai fii capiat la cap ca ai coduri.
Acum sa trecem la versiunea sXe injected pentru server. Dar versiunea pentru server exista si pentru Windows Server si pentru Linux Server . Eu am sa va arat cum se face instalarea pentru Windows Server.
Pentru inceput pentru download click AICI.
Pentru inceput trebuie sa creeam noi directoare. In server, multi au serverul introdus intr-un folder numit HLDS. Sa luam ca baza folderul HLDS. In acest folder, HLDS avem folderul addons. Addons-ul serverului. In acest folder (in addons) com crea un alt folder numit sxei. Adica directorul va fi asa:
HLDS\cstrike\addons\sxei\
In folderul creat mai sus, sxei, com creea un alt folder numit dlls. Directorul va fi asa:
HLDS\cstrike\addons\sxei\dlls\
Dupa crearea acestor 2 foldere trebuie sa copiem pluginul si sa il activam. Mai sus am downloadat sXe injected pentru Windows Server in format.rar . Dupa ce dezarhivati acea arhiva, in interiorul ei va fi un dll. Adic un ‘fisier’ , un plugin numit sxei_mm.dll . Acest plugin il copiem in folderul dll. Atunci vum avea asa:
HLDS\cstrike\addons\sxei\dlls\sxei_mm.dll\
Am copiat acest plugin. Avum trebuie sa il activam. Cum facem asta?
In folderul metamod din HLDS\cstrike\addons\metamod\ avem un fisier .ini numit plugins.ini . Intram in acest fisier si trebuie doar sa adaugam urmatoarea linie:
; sXe Injected
win32 addons/sxei/dlls/sxei_mm.dll
Asta e tot. Trebuie doar sa verificati daca acest plugin functioneaza, in cazul serverului. Acum sper ca ati inteles ce este programul sXe injected, la ce foloseste, cum se instaleaza sXe injected pentru client, cum se instaleaza sXe injected pentru server pe Windows.
Pentru download sXe injected:
Client 4.6 Fix 1.0 New!
Download
Linux Server 5.2.5.2
Download
Windows Server 5.2.5.2
Download
Modurile pe care a fost testat programul sXe injected:
Counter Strike 1.6
Counter strike 1.5
Day of Defeat
Natural Selection
Team Fortress Clasic
Deathmatch Classic
Opposing Force
Condition Zero
Xe Injected is a Anti Cheat system of the type client/server. It avoids that any program destined to carry out cheats be loaded on the Game. This software was designed exclusively to work with Half Life 1 engines (Counter strike 1.5, Counter Strike 1.6, Day of Defeat, Natural Selection, Team Fortress Classic, etc). It blocks cheats like wallhack, speedhack, alias scripts, aimbots, hooks, ESP, no-recoil, etc.
In caz ca nu ati inteles lasati un comment si am sa va explic. Bafta la detectat codati si in caz ca nu ati inteles ceva nu ezitati sa spuneti. In sfarsit putem juca si noi linistiti Counter Strike.