Gherila P.T.M
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Gherila P.T.M

Counter Top 
AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Vreau admin pe servar

In jos 
2 participan?i
AutorMesaj
alex
Utilizator GherilaCs
Utilizator GherilaCs

Data de înscriere : 29/06/2008

Vreau admin pe servar Empty
MesajSubiect: Vreau admin pe servar   Vreau admin pe servar Icon_minitimeLun Iun 30, 2008 12:01 am

Salut,

Ma cheama Alex am 17 ani (Valcea)...
Joc pe servar de foarte putin timp insa joc cs foarte mult stiu sa jok f bine (nu am steam din pacate ... nu sunt codat va asigur)

Vreau admin pe servar deoarece vreau sa ma tin de un servar pe care sa nu fie nici un codat (pe majoritatea servarelor sunt codatii ..nu-i suport si nu am ce sa le fac... ) daca voi primi admin o sa joc f mult pe servar o sa aduc lume , o sa am grija sa nu fie codati pe servar si nici cei care injura sau joaca urat (cand ct fac rush)

Am experienta in a fi admin stiu cum se procedeaza in leg cu cei suspecti de wall sau alte coduri.. stiu comenzile pt schimbare de harti..kick..ban..de facut poze la jucatori...si altele ceea ce nu e prob. caci se gasesc si pe net..
Am avut servarul meu dar am vazut ca nul pot tine aprins continuu deoarece downloadez mult si miar fi mers greu servaul

Manuiesc f bine lama ,imi place jocul in echipa,si-mi place sa joc rapid bounce

Cam asta e tot.. o sa ne cunoastem mai bine daca voi primi admin. Va multumesc !!! Very Happy
Sus In jos
PlayBox
Stapanul Gherilei
Stapanul Gherilei
PlayBox

Data de înscriere : 23/05/2008
Varsta : 31
Localizare : Braila

Vreau admin pe servar Empty
MesajSubiect: Re: Vreau admin pe servar   Vreau admin pe servar Icon_minitimeLun Iun 30, 2008 7:53 am

PRO .... osa primesti AdminProba
Sus In jos
https://stescs.forumgratuit.ro

Vreau admin pe servar
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Vreau admin
» Admin pt Murry
» cerere admin
» Admin sau slot
» Cerere de admin

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Gherila P.T.M :: --==>"":GherilaCs.FreeDns.Ro:"" :: ...:::[ Cereri admin ]:::...-
Mergi direct la: