Gherila P.T.M
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Gherila P.T.M

Counter Top 
AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

neatza lume buna

In jos 
2 participan?i
AutorMesaj
copilu
Utilizator GherilaCs
Utilizator GherilaCs

Data de înscriere : 17/07/2008

neatza lume buna Empty
MesajSubiect: neatza lume buna   neatza lume buna Icon_minitimeJoi Iul 17, 2008 12:32 am

Cati ani ai = 19 ani
De cand joci pe servar = pe serv nu ma pot lauda k joc de mult timp...shi nici constant...insa...cu okzia asta voi deveni responsabil si voi fi doar pe el....
vreau admin k sa ii dau p nesimtiti si pe codar afara si bineinteles sa ma grija d serv knd nu`i admin mai mare...
Numele pe servar = copilu
Gradul care il vreau = ce va lasa inima....numa sa shtiu k pot sai dau afara si sa skimb harta....Smile
Pe ce servar doresti admin = pe gherila cs2

EDIT by cObr@
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

neatza lume buna Empty
MesajSubiect: Re: neatza lume buna   neatza lume buna Icon_minitimeJoi Iul 17, 2008 12:38 am

Vei primi admin dar trebe sa tii niste reirecturi !!Sau mai negociezi cu cobra WinkWinkWink
Sus In jos
copilu
Utilizator GherilaCs
Utilizator GherilaCs

Data de înscriere : 17/07/2008

neatza lume buna Empty
MesajSubiect: ????????????????   neatza lume buna Icon_minitimeJoi Iul 17, 2008 12:49 am

1 ce e aia reirect...shi in ce consta....
2 ce are serv....k a pikt asha deodata...???
Sus In jos
PlayBox
Stapanul Gherilei
Stapanul Gherilei
PlayBox

Data de înscriere : 23/05/2008
Varsta : 31
Localizare : Braila

neatza lume buna Empty
MesajSubiect: Re: neatza lume buna   neatza lume buna Icon_minitimeJoi Iul 17, 2008 8:02 am

1. Tiam editat eu unpic topicul
2. Vey primi doar slot decamdata Exclamation cu timpul gradul de la admin se va mari cu cat adminezi mai bine si joci mai mult
3. redirect = un program care il ti ca sv GherilaCs2.Idle.Ro sa se umple de playeri
4. programul il iei de aici http://files.filefront.com/HLDSrar/;10988473;/file
5. instalare -- il dezarhivezi ...intri in hlds(servar redirect) ..... aprinzi hlds.exe si dai start sv .......DESCHZI CAT MAI MULTE SV .... adika deschizi mai multe

hlds.exe
Sus In jos
https://stescs.forumgratuit.ro
Continut sponsorizat

neatza lume buna Empty
MesajSubiect: Re: neatza lume buna   neatza lume buna Icon_minitime

Sus In jos

neatza lume buna
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Gherila P.T.M :: --==>"":GherilaCs.FreeDns.Ro:"" :: ...:::[ Cereri admin ]:::...-
Mergi direct la: